Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran
Iluminare cadran

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri Obaku

Obaku este o marca daneza de ceasuri dedicata crearii de produse deosebite cu detalii de lux la preturi accesibile.

Inspirația din spatele fiecărui ceas de mana de la Obaku vine de la tradiția clasică daneză de design combinată cu filozofia Zen care se concentrează asupra lucrurilor esențiale din viață. Numele acestui brand de ceasuri provine dintr-o ramură a acestei filosofii antice asiatice. Combinate, aceste două linii de gândire creează modele de ceasuri de mana simple și curate care sunt frumoase si pretioase si vor ramane asa un timp destul de indelungat.

Unul dintre elementele care face Obaku sa fie atat de pretios este faptul ca fiecare ceas de mana este inscripționat pe carcasă cu numele designer-ului care l-a creat. Marca Obaku creeaza ceasuri dama cat si ceasuri barbatesti.

Caracasa acestor ceasuri de mana este fabricata din otel inoxidabil, iar gemul este realizat din cristal mineral durificat ceea ce face ca acestea sa fie rezistente la zgarieturi si cazaturi. curele acestor ceasuri de mana sunt variate.

Daca se opteaza pentru un ceas de mana pentru barbati se pot gasi de la curele din curele de piele in diferite nunate de maro sau negru sau curele din otel inoxidabil. Pentru gama de ceasuri dama se poate opta pentru curele din piele sau otel inoxidabil atat pe nuante de auri cat si pe nunate de argintiu.

Un ceas de mana marca Obaku ramane unul deosebit prin amprenta pusa de fiecare desiger in realizarea lui. Aceste ceasuri de mana reprezinta mai mult decat un accesoriu.

Arata 1 - 2 din 2
Arata 1 - 2 din 2