Ceasuri Oxette

OXETTEeste un brand grecesc internaţional lansat în anul 1998 de către grupul Perideo SA, prezent în peste 25 de tari din întreaga lume.

Oxette face parte dintr-o companie implicată activ în domeniul producţiei, distribuţiei şi al vânzărilor de bijuterii, ceasuri şi accesorii de modă. Încă de la lansare. Oxette s-a poziţionat pe piaţa bijuteriilor ca fiind un brand de design, cu produse de calitate şi preţuri competitive.

Brandul Oxette a fost creat pentru femeia şi bărbatul moderni, independenţi, care iubesc moda şi o folosesc pentru a-şi exprima propria personalitate şi propriul statut social.

Colecţiile OXETTE cuprind bijuterii din argint 925 şi oţel inoxidabil, ceasuri şi accesorii din oţel inoxidabil, atent concepute pentru a aduce un echilibru între tendinţele modei de astăzi şi artă.

Echipa de designeri OXETTE îşi concentrează eforturile pe crearea de piese deosebite, ce oferă o stare de bine celui care le poartă şi care emană stilul de viaţă al clientului printr-o îmbinare fastuoasă a designului, inovaţiei şi a farmecului