Ceasuri Pepe Jeans

Pepe Jeans London a fost înființată în zona elegantă Portobello Road din Londra, în 1973. De la originea sa, ca o piață mică, ajungand la o cifra de afaceri de peste jumătate de miliard US$, Pepe s-a transformat într-una dintre cele mai în creștere marca de jeans din Europa. Marca are astăzi o prezență în peste 80 de țări din întreaga lume. Pepe Jeans este un brand binecunoscut de blugi. Are vânzări în peste 60 de locuri din întreaga lume. Pepe Jeans a fost inițial doar o mică piață pe drumul Portobello situat în West London. Marca era numită Pepe, pentru că era un cuvânt scurt care putea fi scris fără prea multe probleme.

Denumirea britanică de denim Pepe Jeans London se pregătește să intre într-o nouă categorie în sectorul accesoriilor de modă: ceasuri, in toamna anului 2014, atunci cand acestia au semnat un acord de licentiere cu producatorul de ceasuri Morellato, producatorul de ceasuri de mana italienesti, pentru producerea de ceasuri de mana Pepe Jeans London.

Grupul Morellato produce în prezent ceasuri și bijuterii sub mărcile sale, Morellato, Sector, Philip Watch, Pianegonda și Bluespirit și deține licențe pentru mărcile de modă, cum ar fi Just Cavalli, Miss Sixty și John Galliano.

Lucrand cu Pepe Jeans London, Morellato lucreaza intr-o categorie de preturi si un stil care imbunatateste gama sa actuala de produse. Companiile consideră că "succesul unei licențe se bazează pe capacitatea de a înțelege valorile mărcii, transformându-le într-un produs aspirațional de înaltă calitate", motiv pentru care au ales să colaboreze pentru prima investiție Pepe Jeans Londra în industria de ceasuri.

Cu o perfuzie minimalistă uluitoare de țesături de denim, un ceas de mana de la Pepe Jeans este împodobit cu un palet colorat contrastant de-a lungul feței sale circulare.

Un ceas de mana Pepe Jeans oferă o curea fashion care încorporează în plus un sentiment de estetică relaxată și include o rezistență la apă de până la 30 de metri.

Aceste ceasuri de mana cu un design minimalist sunt construite din materiale durabile si de buna calitate, cele cu, cureaua bratara sunt facute din otel inoxidabil, ca si celalalte ceasuri dealtfel, care se diferentiaza prin materialul curelei, care poate fi din jeans, piele si silicon.

Culorile in care aceste ceasuri de mana se gasesc sunt diverse, exista ceasuri cu cadrane colorate sau conturul cadranului colorat, perfecte pentru anotimpurile calduroase in care culorile tari sunt predominante.

Nunatele de auriu si argintiu nu lipsesc din colectia de ceasuri Pepe Jeans London, predominante fiind cele de auriu, dar si culori apropiate de aceasta nuanta, cum ar fi maro, bej si kaki, care dau acestor ceasuri de mana un aer proaspat, si un aspect delicat.

Arata 1 - 23 din 23
Arata 1 - 23 din 23