Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa

Cadran

Display
Cronograf

Curea / Bratara

Latime Bratara

Functii

Ceasuri Perigaum

Brandul Perigaum 1972 reprezinta filozofia construirii de ceasuri care sunt elegante în permanență, cu mișcări mecanice și precizie astronomică.

Producatorii acestor ceasuri de mana sunt determinati sa dezvolte cele mai calitative ceasuri si sa fie mereu inovatori si precisi in munca pe care o depun.

La 21 iulie 1969 Neil Armstrong a devenit prima persoană care a mers pe Lună. El nu purta un ceas de mana Perigaum ... și totuși, cuvintele sale istorice "Acesta este un mic pas pentru un om, Un salt uriaș pentru omenire " i-au inspirat în mod semnificativ pe fondatorii de ceasuri Perigaum.

Ceasurile de mana Perigaum sunt prin excelenta calitative, producatorii punand accent pe calitatea materialelor, design si precizie. O mare parte a timpului, efortului și resurselor sunt utilizate în cercetare și dezvoltare pentru a promova în mod constant acest domeniu.

Seria de modele de ceasuri de mana deosebit de sofisticate este, prin urmare, aproape complet fabricată și asamblată in Cantoanele Elvețiene, unde tradiția este dedicată producției de ceasuri. Producția de masă nu permite metode de producție intense implicate în producerea componentelor individuale - așa că un ceas de mana Perigaum 1972 va fi întotdeauna cunoscut ca fiind exclusiv printre cunoscătorii în domeniu - așa cum ar trebui să fie.

Aceste ceasuri de mana se disting prin precizie si calitate. Componentele tehnologice sunt in permanenta dezvoltare facand din acest ceas de mana unul dintre cele mai precise din lume. Cunoscatorii vor alege mereu un ceas de mana Perigaum 1972.

Arata 1 - 6 din 6
Arata 1 - 6 din 6