Ceasuri Pierre Ricaud

Pierre Ricaud este un brand de ceasuri de mana modern si cu o ascensiune rapida. Designerii acestui brand acordă atenție fiecărui detaliu, asigurându-si clientii ca aceste ceasuri respectă stilul modern și cele mai recente tendințe de design.

Un ceas de mana marca Pierre Ricaud păstreaza în același timp un preț competitiv. Aceste ceasuri de mana reflectă filozofia mărcii, care spune că este vital să urmărim ultimele tendințe de modă, fără a ignora funcționalitatea.

In colectia acestui brand se gasesc atat ceasuri dama cat si ceasuri barabatesti.

Aceste ceasuri de mana au o gama variata de modele ce pot satisface gusturile oricarei persoane. Curelele acestor ceasuri sunt atat din otel inoxidabil, piele sau cauciuc. Carcasa acestor ceasuri este din otel inoxidabil, sau otel inoxidabil placat cu PVD (Physical vapor deposition) care reprezinta un invelis de finisare mai durabil. Aceasta tehnica reprezinta placarea componentelor de ceas prin pulverizarea metalului in conditii de vid asupra componentelor. Cureaua din otel inoxidabil este, de asemena placata cu PVD, ceea ce face ca acest ceas de mana sa fie mult mai durabil si calitativ. Geamul acestor ceasuri de mana este din cristal mineral.

Prin varietatea modelelor pe care le ofera brandul Pierre Ricaud, un ceas de mana poate fi accesoriul perfect care da viata oricarei tinute.

Arata 1 - 28 din 28
Arata 1 - 28 din 28