Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa

Cadran

Display
Cronograf

Curea / Bratara

Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri SEKONDA

Infiintata in 1966, Sekonda este o marca britanica de ceasuri de mana care a devenit un nume de uz casnic, oferind o valoare exceptionala prin expertiza absoluta.

Aceste ceasuri erau fabricate in Rusia. Introducerea mișcării de cuarț a dus la relocarea fabricii în Hong Kong și aceasta a permis companiei Sekonda să introducă mai multe stiluri de ceasuri de mana care sa fie in pas cu toate tendintele modei.Cu suport extensiv de marketing și servicii superioare pentru seviciu clienți, Sekonda a devenit rapid un brand. Această combinație și susținerea continuă a marketingului au determinat Sekonda să devină cea mai bine vândută marcă de ceasuri în unități din Marea Britanie în 1988, o poziție ce se mai desfășoară si astăzi. Perioada din 1998 a fost una de schimbare rapidă odată cu introducerea pe piața mondială a numeroase mărci de modă, atat in lumea fashion-ului cat si in ceea ce priveste aceste ceasuri de mana. În timp ce concurența este bună pentru fiecare brand, aceste noi introduceri au început să aibă o cotă de piață fără a crește substanțial piața totală de ceasuri.

Sekonda a rămas cel mai important brand de vânzare, însă a trebuit să fie luate măsuri. Tocamai de aceea in anul 2004 lanseaza marca Seksy sub umbrela brandului mama Sekonda. Gama de lansare a fost compusă din doar unsprezece modele de ceasuri și cu o publicitate inteligentă. Cu o echipă de design din Marea Britanie, captează cele mai recente tendințe de modă în fabricarea acestor ceasuri de mana, realizate cu cristale Swarovski® și cu o garanție de doi ani.

Aceasta ramane mai mult decat un ceas de mana, devine o adevarata bijuterie. Cu design-uri iconice și componente de calitate un ceas de mana Sekonda se ridica la toate standardele de calitate, deoarece controlul strict al calității este o caracteristică al tuturor ceasurilor Sekonda sau toate denumirile asociate. Calitatea nu este niciodată sacrificată din cauza presiunii comerciale și aceste standarde au asigurat din 1,6 milioane de ceasuri vândute, mai puțin de 1% sunt returnate.

Un ceas de mana ce se potriveste oricarei tinute fie ca este una elegata sau mai casual. Fie ca se doreste a fi un cadou sau este achizitionat pentru sine, un ceas de mana ramane cea mai potrivita alegere datorita calitatii.

Arata 1 - 8 din 8
Arata 1 - 8 din 8