Ceasuri Spears & Walker

Spears & Walker a fost infiintata în 2012 ca o marcă de ceasuri de mana cu un caracter distinct. Acest brand este unul nou, dar la Spears & Walker sunt foarte conștienți de ceea ce clienții au apreciat întotdeauna în branduri: calitate superioară, servicii superioare și o identitate unică. Managerii noștri de marcă au zeci de ani de experiență în industria de ceasuri și au la dispoziție o rețea internațională excelentă de producători și furnizori.

Spears & Walker se bazează pe tehnologia dovedită și pe materialele selectate în procesul de fabricație de ceasuri de mana. Misiunea brandului este de a proiecta și fabrica ceasuri de mana extraordinare și sofisticate la prețuri accesibile pentru clienții noștri. Aceasta este o adevărată noastră pasiune!

Un ceas de mana Spears & Walker este mai mult decat un instrument care indica timpul- la urma urmei, există multe modalități diferite de a face asta în aceste zile. Spears & Walker pune mult mai mult accentul pe valoarea emoțională ridicată a unui ceas de mana.

Cumpărarea unui ceas de mana este adesea asociată cu amintiri foarte personale și prețioase- o recompensa dupa un succes personal, o zi de nastere sau o aniversare seminificativa pot fi doar cateva exemple. Un ceas de mana Spears & Walker este intotdeauna modul perfect de a insoti toate acele momente speciale. Urmărirea perfecțiunii și dorința de a progresa în mod constant și de a se perfecționa mai bine definește gândurile și acțiunile filozofiei de brand.

Filozofia brandului se dovedește a fi extrem de populară pentru clienții companiei - în prezent,  colecția de ceasuri de mana se vinde în mai mult de 30 de țări din întreaga lume. Uimiti de calitate clientii apreciază stilul sportiv, elegant și nesfârșit al unui ceas de mana Spears & Walker. Niciodată intruziv - mereu elegant și discret.