Filtrare produse

Ceasuri Swiss Military by Chrono

Istorie - Swiss Military by Chrono

Cu o traditie de peste 100 ani in industria manufacturarii elvetiene, compania Chrono AG, este responsabila pentru creeare uneia dintre primele scoli de ceasornicari si a dat lumii generatii intregi de ceasornicari de succes. Cu sediul in Solothurn, un oras ce a facut istorie in arta orologeriei, manufactura s-a adaptat evolutiei tehnologice si mentinerii standardelor ridicate ale statutului - SWISS MADE.

Ceasurile Swiss Military sunt renumite global pentru designul si calitatea exceptionala, caracteristicile produselor fiind: fiabilitatea, calitatea materialelor folosite si inovatia continua. Ceasurile au un design sportiv si sunt dedicate persoanelor cu un spirit de viata activ. 

Fabrica Chrono AG

Chrono AG este companie de familie care a se bazeaza pe traditia elvetiana si respecta in detaliu cerintele titulaturii SWISS MADE scrisa pe fiecare ceas produs. Statutul de SWISS MADE este un label de recunoastere a unui produs atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere al designului.

Ceasurile Swiss Military

In fabrica Chrono AG, fiecare ceas Swiss Military este asamblat manual cu grija, controlat si supus unui lung sir de controale riguroase ale calitatii, ce sunt obligatorii pentru a putea avea labelul SWISS MADE inscriptionat pe cadranul ceasului.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 49
Arata 1 - 40 din 49