Filtrare produse

Producatori

Caracteristici generale

Tip mecanism
Rezistenta la apa (ATM / m)

Carcasa

Forma Carcasa
Material Carcasa
Culoare Carcasa
Latime Carcasa
Inaltime Carcasa

Cadran

Display
Culoare Cadran
Iluminare cadran
Cronograf

Curea / Bratara

Material Bratara
Culoare Bratara
Lungime Bratara
Latime Bratara

Functii

Functii / caracteristici speciale

Ceasuri TW-STEEL

TW STEEL: Nu este un ceas, este un statut

In lumea orologera, brandul TW Steel iese in evidenta ca "o rasa noua" de ceasuri, cu atitudine si design atragator, fara frica de a fi diferit. Ceasurile TW-STEEL se remarca in general printr-o carcasa impozanta, care iese in evidenta prin marime, prin remontorul "incapsulat" (acesta fiind element definitoriu pentru ceasurile TW-STEEL) si prin materialele de calitate folosite.

Design danez, multa atitudine si clasa. TW STEEL reprezinta "noua scoala". Fara a avea frica, preia conceptul de "ceas oversized" ca un element de putere, lasandu-si bine amprenta in industria ceasurilor inca de la aparitia ceasurilor TW STEEL, anul 2005.

Este o arta sa fii indraznet cu stil, sa ai incredere si putere de caracter in fata oricui. Acesta nu este un ceas, este un statut.

Noi suntem TW Steel.

De-a lungul timpului brandul TW Steel a avut colaborari de succes precum: Valentino Rossi ( multiplu campion Moto GP ), Yamaha, David Coulthard ( pilot Formula 1 ), Kelly Rowland (muzician). 

Ceasmania este vanzator autorizat pentru ceasuri TW Steel. Alege sa cumperi doar ceasuri TW Steel originale pentru a te bucura de o experienta completa.

Arata 1 - 1 din 1
Arata 1 - 1 din 1