Ceasuri Wesse

Brandul de ceasuri de mana Wesse este destul de tanar in industria de fashion, dar are obiective inalte si doreste sa vina in intampinarea clientilor sai cu modele de ceasuri diferite, printre care acestia sa gaseasca unul potrivit fiecarei ocazii si care cu siguranta ii va aduce un plus fiecarei tinute, fie ea eleganta, sport sau casual. De aici si sloganul brandului care spune ca ''Pentru fiecare ocazie, gasesti cel putin un ceas Wesse''.

De aceea, Wesse ofera o gama larga de ceasuri de mana atat pentru femei cat si pentru barbati, ceasuri cu preturi accesibile, oferind sansa clientului de achizitionare a mai multor ceasuri, ce ii va satisface orice cerinta, atat in materie de calitate si de buna funtionare, dar si de a putea fi potrivit atat cu tinuta cat si cu ocazia la care va fi purtat respectivul ceas de mana

Aceasta noua viziune asupra ceasului este una inovativa si reinterpretata, dar si adaptata vremurilor prezente, in care se pune din ce in ce mai mult accentul pe fashion si pe detaliile care aduc o tinuta in acest punct.

Asadar echipa brandului de ceasuri WESSE, au reinventat pozitia ceasului si i-au conferit, pe langa rolul unui ceas de mana utilizat doar pentru utilitatea acestuia, rolul de accesoriu gata sa completeze orice tinuta.

In ceea ce priveste aceste ceasuri barbatesti ele pot fi purtate de catre clienti la orice eveniment important din viata lor, fie ca vorbim de o escapada de weekend, o petrecere sau o intanlire importanta de afaceri.

Un ceas de mana cu o carcasa sport si o curea din silicon poate fi alegerea potrivita pentru o calatorie de weekend. Un ceas de mana cu o curea de crocodil pe nunate de maro reprezinta accesoriul ideal pentru stilul elegant al oricarui gentelman. Pentru o tinuta mai casual sport se poate opta pentru un ceas de mana cu carcasa din otel inoxidabil si curea din piele. Cadranul acestui model de ceas de mana  este cronograf si indica ora, minutele, secundele.

Aceste ceasuri de mana pot fi accesoriul perfect pentru orice ocazie si se poate opta pentru curele variate de culori si materiale, de la piele negra, maro, camel, la otel inoxidabil.

In ceea ce priveste aceste ceasuri dama si aici Wesse ofera o gama larga de model potrivite oricarei ocazii. Fie ca vorbim de un ceas de mana cu o curea din otel inoxidabil sau unul din piele, cu siguranta va fi mai mult decat un simplu ceas, deoarece, prin faptul ca modelele sunt diverse, si diferite ca si stil, clientul isi poate alege cate un ceas de mana potrivit diferitelor tinute, si potrivit stilului sau, astfel ceasul va deveni un accesoriu important in alcatuirea tinutelor.

Aceste ceasuri de mana cu o curea din otel inoxidabil se potrivesc atat pentru tinute casual cat si unele sport. Pentru o tinuta mai glamour se poate opta pentru un ceas de mana cu o curea din otel inoxidabi, sau mesh si un cadran placat cu pietre sclipitoare. Un ceas de mana cu o curea din piele devine un accesoriu indispensabil intanlirilor la birou.