Ceasuri XONIX CROSSFIT

Brandul de ceasuri de mana Xonix Crossfit face parte din divizia Xonix dedicata adultilor. Xonix se remarca ca fiind o companie inovatoare ce aduce plus valoare in lumea tehnologiei. Compania a fost infiintata in anul 1979. S-a remarcat prin produse inovatoare, cum ar fi ceasuri USB, ceasuri MP3, ochelari de soare camera, ceasuri WiFi, etc, detine OEM / ODM pentru brandurile din întreaga lume si este proprietar al mai multor brevete de produse si proprietar al mai multor brevete de fabricație.

Aceste ceasuri de mana sunt lucrate la cel mai inalt nivel, iar componentele din care sunt fabricate sunt importate din Japonia. Pentru realizarea acestor ceasuri de mana, compania detine un centru de cercetare și dezvoltare intern si un departament de proiectare software intern (ASIC).

Un ceas de mana marca Xonix se carcaterizeaza prin designul sport si rezistanta ridicata la apa 100M (10ATM). Pentru a menține forma subțire și fiabilitatea rezistenței la apă a unui ceas de mana, Xonix a brevetat tehnologia "Front Load Case Construction".  Numele gamei Crossfit se refera la celebrul antrenament intensiv practicat de bodybuilder si soldati. 

Aceste ceasuri de mana au o gama variata de modele si se pot gasi cu usurinta in colectia acestora atat ceasuri dama cat si ceasuri barbatesti.

Un ceas de mana Xonix este potrivit in special celor ce iubesc natura si activitatile sportive. Acest brand se remarca prin design si caracteristici specifice ale acestor ceasuri de mana cum ar fi: functii multiple, antimagnetice si rezistente la socuri.

In ceea ce priveste gama de ceasuri dama, culorile sunt diverse si se pot asorta la orice tinuta sport. Un ceas de mana barbatesc se gaseste intr-o gama de culori diversificate, iar acest ceas afiseasa data, ora, minutul, secunda, ziua saptamanii, luna. Raportul calitate pret este unul excelent, aceste ceasuri putand fi achizitionate de oricine.