Ceasuri XONIX

Brandul de ceasuri de mana si gadgeturi Xonix a fost infiintat in anul 1978. Xonix se remarca ca fiind o companie inovatoare ce creaza plus valoare in lumea tehnologiei.

S-a remarcat prin produse inovatoare, cum ar fi ceasuri USB, ceasuri MP3, ochelari de soare Camera, ceas WiFi, etc, s-au transportat peste 380.000 de ceasuri USB în 2003, detine OEM / ODM pentru brandurile din întreaga lume, proprietar al mai multor brevete de produse, proprietar al mai multor brevete de fabricație.

Pentru ca aceste ceasuri de mana sa fie la cel mai inalt nivel, sunt importante componente electronice japoneze de cea mai inalta calitate. Pentru ca aceste ceasuri de mana sa fie inovatoare si de calitate exista un centru de cercetare și dezvoltare intern si un departament de proiectare software intern (ASIC). Caracteristicile principale acestor ceasuri de mana sunt urmatoarele: ceasuri sport rezistente la apă 100M (10ATM), design Jumbo LCD. Xonix a patentat tehnologia "Front Load Case Construction" pentru a menține forma subțire și fiabilitatea rezistenței la apă a unui ceas de mana.

Aceste ceasuri de mana au o gama larga de modele pentru copii. Este potrivit acest ceas de mana pentru cei pasionati de activitati sportive. Se remarca prin afisajul electronic, mult mai simplu de folosit pentru cei mici. Un ceas de mana Xonix se gaseste intr-o gama variata de culori.