Detalii despre Plata prin Star BT de la Banca Transilvania la Ceasmania (plati procesate de MobilPay).

 

bt3_2.jpg


Cum cumpar produse de pe site-ul Ceasmania cu Card Star BT?

Ceasmania vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata ale Bancii Transilvania prin Cardul de credit STAR BT intre 2 si 12 rate, fara dobanda.

Cardul Star BT poate fi folosit pentru plata in rate fara dobanda numai online.

Pentru a plati online cu cardul, se va selecta optiunea de plata "Banca Transilvania Online in rate" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 1, 2, 3 - pana la 12 rate fara dobanda. Platile online sunt procesate de catre MobilPay, prin intermediul platformei sale. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Netopia prin sistemul MobilPay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

- numarul de rate pe care il doriti