Card avantaj

 

card avantaj ceasmania

Cum cumpar produse de pe site-ul Ceasmania cu Card Avantaj?

Ceasmania vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata ale Credit Europe Bank pana la 12 rate egale, fara dobanda, punandu-va la dispozitie metoda de plata:

Online, cu card bancar (Card Avantaj)  

Pentru a plati online cu cardul, se va selecta optiunea de plata "Online cu Card Avantaj" din procesul de comanda. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, prin intermediul platformei sale. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Sistemul de plata online este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Plata prin CardAvantaj

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala, cat si internationala, ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de pana la 12 rate fara dobanda!

 

Cum se efectueaza plata : 

Online, direct de pe site, in cosul de cumparaturi, dupa ce apasati "Plaseaza comanda" sunteti redirectionati catre pagina procesatorului MobilPay unde veti urma pasii de mai jos:

 1. Selectati in sectiunea de plata : Plata online in rate fara dobanda prin cardul BonusCard sau prin Card Avantaj

 2.  Completati datele de pe cardul dumneavoastra:

          - Numele posesorului de card
          - Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
          - Data expirarii cardului
          - Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

          Sistemul MobilPay va detecta imediat tipul cardului dumneavoastra si va da posibilitatea de a alege numarul de rate

 3. Alegeti numarul de rate dorit

 4. Efectuati plata


Cum puteti obtine CardAvantaj?
- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000