ceasmania LOGO rosu mic.png

Concurs: Eu si Ceasmania!

Perioada: 23.09.2014 - 23.10.2014

 

Intra in comunitatea Ceasmania! Fa-ti poza cu Prisma Ceasmania din fata Magazinului Unirea din Bucuresti, posteaz-o pe pagina ta de Facebook impreuna cu textul : " Eu si Ceasmania! #ceasmania ", da tag la pagina noastra de Facebook si ai intrat automat in Concurs!Obtine cele mai multe likeuri si shareuri postarea ta si ai castigat automat un voucher de 45% reducere.

Regulament: In perioada 23.09.2014 - 23.10.2014 persoanele care doresc sa participe la concurs, sunt invitate sa isi faca o poza cu Prisma Ceasmania amplasata in fata magazinului Unirea din Bucuresti ( in intersectia dn fata magazinului McDonald's), sa posteze poza pe pagina personala de Facebook impreuna cu textul: "Eu si Ceasmania! #ceasmania " si sa dea tag paginii de facebook Ceasmania in poza.

Conditii de participare: sunt considerate ca validate si eligibile pentru concurs doar: persoanele care posteaza pe pagina personala poza (in care se vad clar atat persoana cat si prisma, dau tag la pagina Ceasmania in poza) impreuna cu textul: Eu si Ceasmania! #ceasmania

Premiul I: Un ceas la alegere intre Guess RIGOR W0247G3 si Guess JET SETTER W0289L1, acordat in urma unui trageri la sorti.

Premiul II: Persoana cu cele mai multe likeuri + shareuri la postare primeste un voucher de 45% reducere la oricare ceas din noua colectie de ceasuri Guess. Colectia poate fi accesata aici

Nota: Daca o persoana castiga atat premiul I cat si II, va trebui sa aleaga intre ele si automat se va alege o alta persoana eligibila pentru premiul ramas neales.

Persoanele castigatoare vor fi contactate pe Facebook. Castigatorul premiului I va fi asteptat sa ridice produsul in termen de 5 zile lucratoare de la sediul nostru (locatia poate fi accesata aici). Daca premiul nu este revendicat, o alta persoana va fi trasa la sorti.

Locatie Prisma Ceasmania:

prisma Ceasmania Bucuresti Piata Uniriiprisma Ceasmania Bucuresti Piata Unirii

Premii:

                                 Guess Rigor W0247G3                                                                     Guess Jet Setter W0289L1

Guess Rigor W0247G3Guess Jet Setter W0289L1