Cum aleg marimea bratarii?

Brățările nautice produse de Constantin Nautics sunt confecționate pe mărimi variind de la 15 cm pana la 21 cm. La comandă, se pot face și mărimi atipice, sub 15 cm sau peste 21 cm, insa acestea se vor face doar la cererea expresa a clientului.

Cum afli circumferinta mainii tale:

Măsurați articulația mâinii folosind un metru de croitorie sau o sfoară pe care ulterior o măsurați cu o riglă/ruletă. Spre exemplu, dacă articulația mâinii la care purtați brățara are circumferința de 18 cm, trebuie să alegeți o brățară care are mărimea de 18 cm (se măsoară doar lungimea cablului brățării din interiorul urechilor de prindere, fără sistemul de închidere care mai adaugă lungimii acesteia cei 1 -1,5 cm necesari pentru ca brățara să fie suficient de largă pentru a nu fi nici fixă, nici largă ci să se potrivească exact mărimii măsurate de dvs.). Fiecare model este confecționat și creeat exact pentru dimensiunile pe care le găsiți în pagina produselor.

NOTĂ:

Produsele alese greșit ca marime se pot returna, însă clientul va trebui să suporte transportul tur-retur al acestora. Produsele alese greșit pot fi schimbate cu altele același model, mărimi diferite sau cu alte modele mărimi diferite.