Modalitati de livrare - Ceasmania.ro

 1. LIVRARE PRIN CURIER LA ADRESA

Transportul este asigurat prin firmele de curierat rapid de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00 si sambata intre orele 9.00 - 12.00 (la cererea clientului). Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor fi trimise catre client in aceeasi zi, cele care vin dupa ora 15.00 vor fi trimise a doua zi. In cazuri exceptionale ce nu depind de noi, timpul de livrare se poate decala catre ziua urmatoare. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Tarife transport:

  • TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile mai mari de 500 LEI.
  • Transport in Bucuresti (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 13 RON TVA inclus 
  • Transport in Provincie (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 19 RON TVA inclus 

       Daca livrarea se doreste a fi facuta sambata, va rugam sa precizati acest aspect. Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor putea fi livrate a doua zi.

 

Punem la dispozitie si posibilitatea de a deschide coletul la livrare, INAINTE DE A PLATI. Acest serviciu costa 3 LEI cu TVA inclus si va fi mentionat de catre client in cadrul comenzii, altfel coletul se va trimite fara posibilitatea deschiderii acestuia.

 

2. LIVRARE IN ACEEASI ZI (IN BUCURESTI) 

Pentru persoanele din Bucuresti oferim serviciul de LIVRARE IN ACEEASI ZI.

Conditii: 

- comanda trebuie sa fie plasata pana in ora 12:00

- adresa de livrare trebuie sa fie din raza municipiului Bucuresti

- livrarea se va efectua pana in ora 19:00 in aceeasi zi

- tariful este de 21 LEI TVA inclus.

Se poate opta si pentru DESCHIDEREA LA LIVRARE inainte de a plati, acest serviciu fiind optional si va costa 3 lei suplimentar

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea coletului. Orice reclamatii ulterioare vor fi considerate nule.

Urmarirea comenzii:

Pentru a urmari statusul unei expeditii vizitati aceasta pagina si introduceti numarul de expeditie (AWB) vizibil in contul dvs. de client creat pe Ceasmania.ro.ro, in sectiunea istoric comenzi.