POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC KAYA TIME SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 32632 


SC KAYA TIME SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC KAYA TIME SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC KAYA TIME SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Cum folosim datele tale

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. În tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite notificari privind procesarea comenzii sau emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site;

Prenumele și Numele

În cazul în care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tău, folosim aceste date pentru a procesa comenzile si pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (InboxTarget), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid in cazul unei comenzi.

Numele companiei

În cazul în care ne-ai furnizat numele companiei, folosim aceste date pentru a inregistra o comanda sau crea un cont de client.

Datele de facturare

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii), folosim aceste date pentru a inregistra un cont de client sau pentru crea o factura in urma unei comenzi.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți;

Concluzie

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

Partajarea datelor personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Mesajele noastre de marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre cursurile pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Dezabonare de la newsletter

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi un produs de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă la produsul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Drepturile tale in contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email la clienti@ceasmania.ro

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, te rugăm să accesezi pagina dedicată, unde le vei găsi grupate pe categorii

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email clienti [at] ceasmania.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC KAYA TIME SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

 

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului - SC KAYA TIME SRL - acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul SC KAYA TIME SRL .- sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.ceasmania.ro SC KAYA TIME SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia SC KAYA TIME SRL , este periodic analizata in privinta securitatii.

           

SC CRAZE LUX SRL este in curs de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. 


SC CRAZE LUX SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si prevederile legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

SC CRAZE LUX SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre  SC CRAZE LUX SRL pentru vanzarea de produse prin intermediul site-ului https://ceasmania.ro, marketing, publicitate si statistica, insa numai cu acordul prealabil al clientului.

Cum folosim datele tale

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. În tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite notificari privind procesarea comenzii sau emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site;

Prenumele și Numele

În cazul în care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tău, folosim aceste date pentru a procesa comenzile si pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (InboxTarget), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid in cazul unei comenzi.

Numele companiei

În cazul în care ne-ai furnizat numele companiei, folosim aceste date pentru a inregistra o comanda sau crea un cont de client.

Datele de facturare

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii), folosim aceste date pentru a inregistra un cont de client sau pentru crea o factura in urma unei comenzi.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți;

Concluzie

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

Partajarea datelor personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Mesajele noastre de marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre cursurile pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Dezabonare de la newsletter

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi un produs de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă la produsul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Drepturile tale in contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email la clienti@ceasmania.ro

Folosirea cookie-urilor

Pe acest site folosim cookie-uri. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, te rugăm să accesezi pagina dedicată, unde le vei găsi grupate pe categorii

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email clienti@ceasmania.ro. Adresa aleasa pentru corespondenta privind comertul electronic: Bucuresti, B-dul Regina Maria Nr. 1, Bl. P5B, sc. 1, et. 7, Ap. 21, sector 4. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC CRAZE LUX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, (vanzarea de produse prin intermediul site-ului https://ceasmania.ro, marketing, publicitate si statistica) datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

 

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului -  SC CRAZE LUX SRL - acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul  SC CRAZE LUX SRL - sa poata utiliza liber, in scop informativ pentru ofertele si produsele https://ceasmania.ro  pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului. SC CRAZE LUX SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

Datele sunt pastrate pentru o perioada de timp care sa nu depaseasca timpul necesar in scopul colectarii.

 

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia  SC CRAZE LUX SRL, este periodic analizata in privinta securitatii.