Politica de retur - Ceasmania.ro

Comenzile inregistrate pe siteul Ceasmania.ro sunt procesate de firmele SC KAYA TIME SRL si SC CRAZE LUX SRL si vor fi mai departe denumite: "Vanzator".

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate.

Fiecare produs beneficiaza de garantia producatorului.

 

Produsele achizitionate la distanta procesate de Vanzator:

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data la care a intrat in posesia produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa isi motiveze decizia. Produsele vor trebui returnate impreuna cu certificatul de garantie, fara penalitati. In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), atunci se va instiinta clientul ca va fi aplicata o reducere a valorii returnate egala cu valoarea costului aducerii produsului la starea initiala.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar/plata online sau ramburs, suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata / contul furnizat de catre client. Suma rambursata va cuprinde costul produselor. Cumparatorului i se vor rambursa toate sumele cu titlu de comanda, mai putin costului de transport, cu exceptia situatiei in care produsul a fost trimis cu o problema de service, caz in care Vanzatorul va suporta costul transportului tur - retur. In cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul  confirmarii autenticitatii Bunului. Trebuie mentionat ca in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu o intarziere ce poate varia in functie de banca. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta). Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu rambursReturnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar in contul pus la dispozitie de catre client.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile.

 

Produsele se vor expedia la adresa: Str Piscul Rachitei Nr 11 Etaj 1 Sector 3 Bucuresti. Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Pentru a grăbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregătit pentru returnare sau care se poate procura de pe siteul ceasmania. Ceasmania poate refuza acceptarea bunurilor returnate atunci când acestea sunt modificate (sunt incomplete, uzate sau defecte) cu excepția cazurilor când modificarea a fost necesară în cursul normal al activității (printre care se numără: încercarea/ verificarea produselor). În cazul rezilierii contractului, acesta este considerat ca nul și neavenit. 

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor telefonic la: 0736 369 575 sau prin email la: retur@ceasmania.ro.

 

Produsele primite cu defecte sau cu informatii incorecte afisate pe site:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este listat cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau daca informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a Vanzatorului. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea Bunului, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea Bunului, conform conditiilor prezentate mai sus.

 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul identic sau similar. Daca Vanzatorul nu poate inlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili daca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

 

Date returnare:

Ceasmania.ro

Adresa: Str Piscul Rachitei Nr 11 Etaj 1 Sector 3 Bucuresti.

Adresa de mail: retur@ceasmania.ro

Telefon: 0736 369 575

NOTA: produsele nu se pot returna personal la adresa de mai sus. Aceasta adresa nu este un showroom si nu este o locatie ce poate primi clienti.