Politica de retur - Ceasmania.ro

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate.

Fiecare produs beneficiaza de garantia producatorului.

 

Produsele achizitionate la distanta:

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Desi termenul legal de returnare este de 14 zile, Ceasmania iti ofera drept de retur de 30 zile calendaristice, numai in ambalajul original, insotite de certificatul de garantie si in aceeasi stare in care au fost receptionate de Cumparator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea sau personal la sediul nostru. 

S.C. KAYA TIME S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii PE LOC pentru produsele achitate numerar la sediul Ceasmania, iar pentru produsele achitate prin transfer bancar/plata online sau ramburs, suma va fi returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata / contul furnizat de catre client. In cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul  confirmarii autenticitatii Bunului. Trebuie mentionat ca in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu o intarziere ce poate varia in functie de banca. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau alte servicii. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta). Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu ramburs. Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar in contul pus la dispozitie de catre client.

SC KAYA TIME  S.R.L isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili ca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile.

 

Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie, la adresa: B-dul Regina Maria nr 1, bl P5B (Mitropoliei), sc 1, et 7, ap 21, sector 4, Bucuresti. Articolele oferite ca set, se vor returna în întregime. Pentru a grăbi procesul de returnare, clientul poate folosi documentul pregătit pentru returnare sau care se poate procura de pe siteul ceasmania. Ceasmania poate refuza acceptarea bunurilor returnate atunci când acestea sunt modificate (sunt incomplete, uzate sau defecte) cu excepția cazurilor când modificarea a fost necesară în cursul normal al activității (printre care se numără: încercarea/ verificarea produselor). În cazul rezilierii contractului, acesta este considerat ca nul și neavenit. 

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor telefonic la: 0736.369.575 sau prin email la: retur@ceasmania.ro

 

Produsele primite cu defecte sau cu informatii incorecte afisate pe site:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este listat cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau daca informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a S.C. KAYA TIME S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea Bunului, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea Bunului, conform conditiilor prezentate mai sus.

 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul identic sau similar. Daca S.C. KAYA TIME S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

SC KAYA TIME S.R.L isi rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili daca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

 

Date returnare:

Adresa: B-dul Regina Maria nr 1, bl P5B (Mitropoliei), sc 1, et 7, ap 21, sector 4, Bucuresti.

Adresa de mail: retur@ceasmania.ro

Telefon: 0736.369.575

Program de lucru : Luni-Vineri 09:30- 18:00