Lista produselor producatorului Constantin Nautics

Pasiune. Acesta este cuvantul care defineste totul atunci cand vorbim de Constantin Nautics. Pasiune pentru design, pasiune pentru accesorii, pasiune pentru tot ce inseamna produse lucrate manual. Incepand cu alegerea materialelor de calitate de la producatori europeni cu renume si experienta de zeci de ani in confectionarea cablurilor pentru vasele cu vele si continuand cu designul si testarea produselor noastre in diverse conditii de umiditate, construim accesorii originale care pot fi purtate la orice tinuta, in orice conditii de umiditate, frig, caldura fara ca acestea sa isi piarda calitatile - culoare, marime, rezistenta.


Povestea produselor noastre cu tema nautica a inceput relativ recent, la inceputul anului 2014, insa aprecierea de care s-au bucurat acestea in randul clientilor nostri ne face sa credem ca, in viitorul apropiat, tot ceea ce vom construi, in micul nostru atelier, la aceleasi standarde de calitate si cu aceeasi atentie la feedback-ul oferit de dumneavoastra, va fi la fel de apreciat.


Albert Einstein spunea in cartea sa "Cum vad eu lumea" urmatorul lucru: "De o suta de ori  pe zi imi reamintesc că viața meainterioară și exterioara se bazează pe muncile altor oameni, morti si vii, si ca trebuie sa ma motivez pe mine insumi pentru a oferi in aceeasi măsură altora ceea ce am primit si ceea primesc inca ..."


Suntem mai mult decat recunoscatori tuturor celor care, prin munca lor, prin pasiunea lor pentru lucruri de calitate, ne ofera produse excelente, pe care si noi, la randul nostru prin pasiune si munca incercam sa le transformam in produse care sa aduca satisfactii celor care le achizitioneaza. Poate nu reusim sa satisfacem gusturile si exigentele tuturor clientilor nostri insa, cu siguranta, puteti fi siguri ca orice greaseala facuta nu va fi decat un motiv pentru a ne depasi in tot ceea ce facem.


Persoanele din Bucuresti care doresc sa vada pe viu produsele noastre inainte de a le cumpara, pot veni direct la atelierul nostru; va vom primi cu interes si placere pentru a va prezenta atat produsele, cat si atelierul nostru unde, de la o idee, au prins viata o serie de  accesorii originale si o companie 100% romaneasca

Nu sunt produse ale acestui producător.