Lista produselor producatorului Tag Heuer

TAG Heuer este un celebru brand de ceasuri de lux cu sediul in inima Elvetiei, in La Chaux-de-Fonds, condusa de celebrul Jean-Claude Biver, cel care este de asemenea presedinte al diviziei de ceasuri Louis Vuitton si care de-a lungul timpului a crescut succesul altor branduri de lux precum Blancpain, Omega sau Hublot. 


Cu o istorie inceputa in 1860, brandul TAG Heuer a fost creat de catre Edouard Heuer pe cand avea doar 20 de ani si care, in 1882, patenteaza primul sau mecanism cronograf. Din acel moment, ceasurile TAG Heuer au continuat sa revolutioneze industria orologera, modelul iconic TAG Heuer Carrera continuand si astazi sa fie un model de succes, desi a fost lansat in 1963. 


Lumea ceasurilor TAG Heuer a fost mereu in stransa legatura cu industria curselor de raliu, yachting, surf sau scufundari de mare adancime. Ceasurile TAG Heuer se adreseaza persoanelor indrazneze cu spirit noncomformist care mereu isi doresc sa isi impinga si sa isi depaseasca limitele, motto-ul brandului "Don't crack under pressure" reprezentand perfect valorile brandului.


De-a lungul a peste 150 ani de istorie, ceasurile TAG Heuer au atras persoane celebre din toata lumea care s-au identificat cu valorile promovate, astfel nume precum legendarii Steve McQueen, Muhammad Ali sau Ayrton Senna, Leonardo di Caprio, Bella Hadid au fost ambasadori ai celebrului brand.


Colectiile lansate de TAG Heuer de-a lungul istoriei sale sunt:


- TAG Heuer HERITAGE  - colectia de ceasuri ce pastreaza si recreeaza aerul vintage al modelelor TAG Heuer 


- TAG Heuer CARERRA - colectia creata in 1963 si reinventata de-a lungul timpului, inspirata de lumea curselor cu motor


- TAG Heuer AQUARACER - colectia de ceasuri inspirata de sporturile de apa, sunt modele solide cu rezitente la apa de pana la 500m, destinate scufundatorilor profesionisti si pasionatilor de yachting.


- TAG Heuer MONACO - model de ceas nascut in urma colaborarii cu celebrul pilot de curse Steve McQueen, a creat o intreaga colectie care este si astazi una din cele mai cunoscute si iconice colectii din lumea orologera.


- TAG Heuer FORMULA 1 - colectie dedicata celor cu un stil de viata activ si aflati mereu in miscare, pasionati ai sporturilor cu motor


- TAG Heuer LINK - colectia ce imbina confortul cu designul elegant


- TAG Heuer CONNECTED - colectia ce marcheaza intrarea brandului in lumea smartwatch-urilor. Gama CONNECTED este dedicata celor care deja au interactionat cu TAG Heuer si doresc un ceas care imbina calitatea si fiabilitatea unui ceas TAG Heuer cu conectivitatea si ritmult de viata alert al secolului XXI.


Nu sunt produse ale acestui producător.